Alla inlägg under oktober 2022

Av tjejgrejer - 23 oktober 2022 08:41

Idag vaknade jag 05.30 och var utvilad. Kaffe & surf. Efter ett tag duschade jag. Tvättade håret med Resonse shampo. Jag gillar verkligen vad det gör med håret men lukten är så kvalmig. Sen åt vi rostat bröd med prästost. Jag åt lite musli också. Har hittat en god musli hos Lidl. Snart fyller L år. Har börjat planera. Det är lite jobbigt att göra mat till en kock. Det får bli något enkelt. T ex räkmacka och ostbricka på kvällen. Ska köpa girlanger och whiskey. Klurar på någon mer present. Höll på att glömma bort hans födelsedag. Men han började prata om den själv, haha! Jag bryr mig inte alls om min egen födelsedag. Men vissa vuxna tycker att det är viktigt. Nu ser jag att solen lyser ute och klarblå himmel. Hyfsat varmt ute, 8 grader. 

Av tjejgrejer - 22 oktober 2022 20:09

Dessa hade jag tur att hitta i en byteshörna. De finns i år hos Rusta i röda färger. Vacker och rätt skön att luta sig mot. 

 

Av tjejgrejer - 22 oktober 2022 19:44

Det har regnat nästan hela dagen här i Norrköping. Jag har bara tagit en kort tur till affären och köpt mjölk. Hade tur det var uppehåll när jag gick hem. Nu är bensinpriserna så höga så man som fattig får ta av matpengarna för att köra till mataffären. Igår var det värme på elementerna, det finns hopp! Vi har inte kört med sallad varje dag. Men har köpt lite mera grönsaker. Så vi äter det varje dag. Jobbigt att vara inne hela dagen. Visst, skönt att inte träffa så mycket folk men man rör inte på sig. Får ont i kroppen då. Vi har satt upp flera lätta tavlor med självhäftande tejp. Det gick inte bra. Samtliga tavlor ramlarde ner en efter en. Jobbigt! Har ett konto på Youtube. Bara för att lyssna på musik utan reklam då. Nu ska jag lyssna på bra låtar medans jag diskar. 

Av tjejgrejer - 21 oktober 2022 11:46

Idag lagar han fläskytterfilé. Fick provsmaka köttet och det var riktigt gott. Nu är det ju inte riktig filé men billigare. Åt för något år sedan helgmiddag på en restaurang i stan. Det stod fläskfilé. Gott tänkte jag. Tyvärr var det ytterfilé. Fick en jätteportion, åt en tredjedel ungefär. Klagade inte och tänker inte skriva här vad de heter för jag ska nog äta där igen någon dag. De brukar ha väldigt vällagad mat annars. Nu på fm gick jag och köpte kaffe och hela champinjoner. Kaffet var rabatt på, jippie! Tog lång tid att hitta svampen bland alla oliver och majsburkar. Det är guld värt att vara ihop med någon som kan laga mat. L har jobbat på många restauranger tidigare. T o m på en Indisk resaturang. Jag går ut med soporna, haha! (Diskar ibland) 


Av tjejgrejer - 21 oktober 2022 11:27

Vän av begagnade möbler pga dåligt med pengar tycker att nya soffan luktar väldigt gott. Är inte så van vid nymöbellukt. Erikshjälpen finns här i stan. Där kan man verkligen fynda möbler. Hemma så flyttade jag kuddarna från ena sängen. De passar bättre i soffan. Kuddarna är från Rusta. I år finns de i rostfärger. De glittrar. Sen en blå qwiltkudde som mamma sytt med vackra tyger från Frankrike. Paketet med soffbordet från Ikea var så tungt. Hemma på innergården så Öppnade L paketet. Jag bar in benen och L fick bära in de tunga skivorna. Han skruvade ihop bordet. Fick hjälpa till litegrann bara. Jag kan sätta ihop Ikeamöbler fast ibland är det för tungt. Soffbordet kostade bara 399 kr. Fint bord till det priset. Det är såklart stabilt också. Vi gillar vårat nya soffhörn. Jag har inte haft en soffa i mina lägenheter på evigheter. Har haft en extrasäng framför tv:n. Bra när man har besök men sitter dåligt när man ska se på tv. 

 

Av tjejgrejer - 20 oktober 2022 20:22

Fick julfeeling och haffade en glögg när vi var i varuhuset. Glad i hågen provdrack vi den. Saftglöggen. Den är ok. Ganska sur men jag ska dricka upp flaskan. Det blir inget mer köp av den. 

 

Av tjejgrejer - 20 oktober 2022 18:31

För två dagar sedan beställde jag rätt mycket från Apotea på nätet. Idag kom redan paketet. Det är bra att beställa härifrån. Alltid frakfritt och ca 20 kr under de fysiska apotekspriserna. I lådan ser ni hälften av vad jag beställde. 

   

Av tjejgrejer - 20 oktober 2022 11:42

Vi fick positiva nyheter idag. Våran andra flyttstädning blev godkänd. Sedan en annan bra nyhet. 


Gick iväg kl 11.00 för att köpa korv till middagen. Vi ville ha något billigt. Jag gillar wienerkorv men L gör inte det. Ica ligger nära universitet här så det var fullt med studenter i affären. Valde grillkorv. För varmkorven som L ville ha såg ut som wienerkorvar, haha! Det blir ofta såhär i affären när jag ska handla till L. Vad jag än väljer så blir det fel. Men han blev inte arg när jag dök upp hemma med korven. Vill inte äta av denna korv men vi har potismos från igår som jag gillar. 


Igår köpte vi ett soffbord på Ikea. Jag ville inte följa med in pga min fobi men ändrade mig på parkeringen. Sen ångrade jag mig för det är ju så mycket folk inne där. L var schysst och vi gick direkt till lagret. Vi tänkte gå till outleten men tydligen har de slutat med den. Lite trist för den var så rolig att besöka. 


Nu är jag fortfarande lite spänd och oroad. Det tar lite tid att komma ur sitt oros-mode. Försöker tänka som en dansk. De oroar sig inte så mycket. 


Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards