Alla inlägg under oktober 2022

Av tjejgrejer - 9 oktober 2022 09:32

L ville vara privat så jag visar bara två foton från våran fina nya läghenhet. Huset vi bor i är från 1904 så det går i gammal stil hemma. Vackra dörrar och stuckatur i taket. Däremot funkade inte lamporna i taket. L sade att ledningarna var från det att huset byggdes. Man förstår att det inte fungerar då, haha! 


   

Av tjejgrejer - 8 oktober 2022 18:47

Idag städade vi lägenheten som vi flyttade ifrån. L tog tag i köket och sedan badrummet. Jag gick med grejor till nya lägenheten som ligger i samma hyreshus. Sen tvättade jag fönstrena. Vi delade på städning av golven. Det tog bara två timmar. Bra jobbat! Tyckte vi och kramade varandra och vilade oss på sängen ett tag. Vi tog paus ett tag från flytten. Jag gick och köpte whiskey till L och naturgodis till mig. Våra favoriter. Senare så packade vi upp två flyttlådor och satte upp en lampa. Nu har vi ätit varsin pannkaka också. Väldigt mätta. Vi kommer nog somna snabbt ikväll. 

Hub

Av tjejgrejer - 7 oktober 2022 20:06

Idag fick vi hem en hub till tv:n. Det blev mycket roligare att kolla på tv med den. Håller på att lära mig om den nu. Kul att bläddra bland kanalerna. 


Annars har vi jobbat med flytten idag igen. Så mycket att göra. En vän som jag tjafsat med skickade mig en kram idag. Blev glad för det. Vad det har blåst idag. Undrar hur mycket det blåste i byarna!? 

Av tjejgrejer - 7 oktober 2022 07:59

Nu på morgonen var jag på väg till mataffären. En kille i 35-års åldern cyklar förbi nära och ler och säger ring ring! När han får se hur gammal jag är så cyklar han vidare, haha! 

Av tjejgrejer - 7 oktober 2022 05:20

Vi var lite misstänksamma mot duschen i nya lägenheten. Det är en duschkabin. Såna kan ju vara lite ostadiga. I förra badrummet var det glasdörrar med kaklad vägg. Väldigt litet badrum. Nuvarande är lite större. Klev in i kabinen. Den var stadigt. Lätt att ställa in värmen på vattnet i blandaren. Kabinen är lite större än duschen på gamla stället. Glad i hågen duschade jag länge. Skönt att bli fräsch efter flyttbestyren. L tog en kortare dusch och var också nöjd med badrummet. 

Av tjejgrejer - 7 oktober 2022 05:16

Mina vänner och jag. Vi går till ett klassiskt svenskt café. Jag tog Napolionsbakelse och de andra räkmackor. Vi är äldre men har långt hår, risigt hår, haha! Blå ögon, ljus hy och tre av oss har små näsor. Vi håller armarna stilla när vi pratar, lågmält. Vi undviker att prata om religion, politik och pengar. Trivs med mina gelikar. 

Av tjejgrejer - 6 oktober 2022 17:15

Tyvärr inga bilder haha! 


På fm tog vi frukost på EH för 49 kr per person. Det är prisvärt, tyckte L också. Vi skulle ringa Telenor och måste slå bankid men vi hade ju inget internet hemma så därför drog vi till Espresso House. Vi tog varsin liten latte med scones med smör och ost till. Jättegott. Det tog en evighet att komma fram på telefonen. Eller rättare sagt vi lade på efter 45 (!) minuter, suck. 


På em var det dags igen. Vi var på Telia och Kjell&Kompani. Sen flanerade vi till Linadahls cafe. Trevliga där! Tog vanligt kaffe och en sockerbulle och en flarnrulle. 114 kr, rånad, haha! Men det var jättegott tyckte vi båda. Nu kom vi faktiskt fram till Telenor och fick prata med en trevlig serviceminded man. Han fixade problemet. Nöjda åkte vi hem och nu sitter jag här på intenet och bloggar igen. 



Av tjejgrejer - 6 oktober 2022 17:02

Igår flyttade vi till våran nya lägenhet. Kommer inte visa så många bilder från den för L ville vara privat. Just nu ingen för jag har inte laddat in bilderna på datorn. Flyttgrabbarna kom punktligt. De var väldigt trevliga och jobbade effektivt. De tog alla tunga saker. Det gick rätt snabbt. Vi flyttade bara över gården. Sen har vi fått springa som tokar med alla mindre grejor. 


Nya lägenheten är större och luftig och ljus. Stora fina vita trädörrar in till sovrummet. Stora höga fönster och stukatur i taket. Väldigt fint. Gillade våningen från början och hade tur som fick den. Vi trivs båda bra här. Tyvärr har vi haft stora problem med internet vid inflyttningen. Det funkade inte helt enkelt. Man är så beronde av internet. Efter mycket krångel och och långa telefonsamtal på caféer med internet så löste L det. Så skönt med en linje som funkar. Huset är från 1904. Gammalt och genuint. 

Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards