Alla inlägg under maj 2023

Av tjejgrejer - 21 maj 2023 06:04

Det märks att det är en annan växtzon där nere.

Av tjejgrejer - 21 maj 2023 05:31

Tycker mycket om denna vackra stadspark.

Av tjejgrejer - 21 maj 2023 05:08

Vaknade upp mitt i natten. Lyckades somna om. När jag vaknade igen var det ljust och fåglarna sjöng. Höll på lite med mitt dataspel. Det är halvklart ute. Idag är det final i motorsporttävlingarna. Vi ska också åka på utflykt någonstans. Lite svårt att hitta något nytt spännande ställe på sin hemort men vi har vissa favoriter. Livet lunkar på. Det är jobbigt med alla problem jag har men skriver inte så mycket om det nu för jag fattar att det blir jobbigt att läsa om det. Borde städa govlven.........min bror kommer snart på besök. Om en månad ska min dotter och hennes pojkvän komma på besök. Det ser jag fram emot väldans. De ska sova över så jag måste storstäda. Det är bra att det blir gjort någongång. Brukar mest dutta här och där jag ser att det behövs. Jag är lite tjock nu igen. Tänkte skippa frukost. De där ostmackorna gör inte kroppen glad även om det finns värre saker att äta, croissanter t ex. Igår satt jag med en kaffekopp på gården och fikade. Men det kändes som om alla tittade på mig så det blev inte långvarigt. Gillar mera att vara i parken men innergården är trevlig ändå och vi som bor här solar, grillar och har barn och hundar där. Tänkte bo här till jag dör. Men det kommer inte att bli så. Vill slippa min stalker och de kokko grannarna ovanför mig. L tar snart död på min garderobsblomma. Nu har jag förbjudit honom att vattna den, haha!  

Av tjejgrejer - 20 maj 2023 18:09

Här är väskan som jag gav till M.

Av tjejgrejer - 20 maj 2023 16:31

Det fanns så många blommor där. Sen tomat- & gurkväxter. Amplar och mycket mer.

Av tjejgrejer - 20 maj 2023 13:06

Kom tidigt och gick runt bland allt som var uppdukat. Sen mötte jag upp mina kompisar där. Nu var det riktigt mycket folk i rörelse. Vi matade oss fram mellan stånden. Vi hade det trevligt och småpratade. Jag köpte rykande färska brända mandlar. De var heta när jag fick dem. Sen mörk choklad med saltsmak. De smakade gott. Det var stor skillnad på priserna på plantorna. De sålde en massa annat också. Honung (såklart) strömminghamburgare (nej tack!) porslin, trasmattor, skoputs, bullar och bröd, smycken och jag vet inte allt. Populär marknad. Det var en man som höll låda och sen en som spelade dragspelsmusik. Sedan annan musik. Marknaden är på en rätt liten yta och det är bra. Det blir ett besök nästa år också. 

Av tjejgrejer - 20 maj 2023 07:12

Min man vaknade upp till uselt humör. Trodde jag träffat en man igår. När jag sjöng lät det ?sorgligt? och en massa annat negativt. Han är ofta så här. Jag är mera positiv. Jag orkade inte vara hemma med honom. Gick till ett café. Dricker te nu. Skönt att slippa klagomuren.

Av tjejgrejer - 20 maj 2023 05:07

Kan inte äta detta men någen värdighet;


Köttfärsås med spagetti. 

Varför så många gillar denna rätt är en gåta för mig. Så slabbigt att äta. 


Napoliontårta

Den bakelse gillar jag mycket. men den flyter ut när man trycker på locket. Sen får man lätt grädde både här och där. 


Mjukglass med chokladtäcke i strut. 

Man är lugn. Glassen börjar droppa. Stress. Slikar som en idiot. Det kommer på kläderna och man får chokladmustach. 

Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards