Alla inlägg under juli 2021

Av tjejgrejer - 15 juli 2021 15:48

Det var pinsamt länge sedan vi sågs men jag har haft fullt upp med annat. Messade henne på fm och hon svarade direkt. Vi bestämde träff på ett franskt café. Vi hade aldrig varit där förut. Det var lyxigt inredning i gammal stil. Vi tog kaffelatte och varsin stor morotskaka. Vi satt i sköna fåtöljer med sammetstyg. Pratade om allt möjligt. Morotskakan var väldigt god. Kaffet smakade också gott. Cafét heter Le Croissant och ligger i Domino. Vi började prata om vädret och Sandra kollade på sin mobil hur varmt det var - 33 grader! 

   


Av tjejgrejer - 14 juli 2021 10:38

Köpte tre vita pioner. Två har slagit ut så fint. Pion är en av mina favoritblommor. Så över till värmen. Jag älskar sommaren. Men igår blev det för mycket. Mitt på dagen var det så kvavt och varmt så jag hade lite svårt att andas och kände mig orkeslös. Som tur var blev det lite kallare senare. Inför dagens värmebölja har jag laddat upp med juice, läsk och glass. Härligt! 

 

Av tjejgrejer - 13 juli 2021 19:20

Träffade mamma först på Tinas café. Tog en nötkaka som vanligt. 

 

De hade hängt upp stora fjärilar mellan husen och på ett plank så var det målat stora fjärilar. 

     

Vi gick vidare till Hospitalsgatan. Där ligger Busfrö secondhanaffären. Mamma blev impad av allt som fanns där. Vi gick länge och kollad på det mesta. De hade en hängmatta med pocketböcker. Om man lämnade en bok där kunde man ta en ny bok och läsa. Helt gratis. Mamma köpte stora konstgjorda blommor och hon betalade jeansen jag hittade. Vad snällt! Det var jeans från Desigual. De var i nyskick och kostade bara 200 kr. 

     

Längst hela Hospitalgatan hängde det stora blombollar. Vi tyckte det var väldigt fint. 

 

Av tjejgrejer - 12 juli 2021 10:43

När min man var här fixade han dörrknarret på toadörren. Vi hade ingen olja hemma. Han hittade min Nuxe-olja i badrumsskåpet och sprejade på den. Det funkade! Glad i hågen visade han upp den tysta dörren för mig. Vad bra! Nu slipper man vakna när den andra går på toa mitt i natten. 

Av tjejgrejer - 12 juli 2021 10:39

Det var en herrtröja men passade mig bra ändå. Den var i bra skick så jag var nöjd med köpet. 


 

Av tjejgrejer - 10 juli 2021 19:28

Vaknade sent idag. När jag kollade klockan så såg jag att det bara var trekvart kvar till jag skulle möta mamma i city. Stressdrack kaffe och läste nyheterna på nätet. Sen sminkade jag mig lite. Bara foundation och läppglans. Satte på mig en klänning och drog iväg. Det var varmt och skönt ute. Gillar Juli. Hann precis fram i tid. Tänkte jag skulle ta en smörgås men när vi såg de luftigka jordgubbsbakelserna så gav vi upp. 

 

Enda dåliga med bakelserna var att det var guldpärlor på. Mamma var rädd att ha sönder en tand och jag tycker de är så jobbiga att äta. Mamma var lessen för något. Det gick inte att ta reda på vad det var. Försökte muntra upp henne men det gick inte. Blev lättad när hon efter en timme sade att hon ville gå hem. 


Sen gick jag genom hörsalsparken. För några år sedan gjorde de om parken. Den blev riktigt fin efter med mera sittplatser och grönt. Gick in på New Yorker. Hittade just inget där. Sen vandrade jag vidare till Linden och Johnells. Deras rea var inte så stor så jag gick vidare. Hittade Johnells outlet. En stor lokal. Jag blev jätteglad. Kläderna hängde efter storlek. Gick noga igenom allt. Tillslut valde jag en Kenzokjol och matchande tröja. Är väldigt nöjd med mitt köp. 

   

Gick i en del andra affärer. Hos Scorett har de snygga skor. Lite italienskt stuk över en del. 

   

En fin sommarväska. 

 

Sen drog jag till Stadium. Bra, påfylld rea. Köpte en gullig Niketopp med somrigt blombrodyr. 

   

Av tjejgrejer - 9 juli 2021 17:26

Vi möttes i folkparken. Har inte sett honom på 10 år. Det är faktiskt min första pojkvän. Det var så länge sedan vi gick vidare i livet och skaffade nya partners. Han sade att jag såg ut som vanligt. Tog det som en komplimang. Vi har lätt för att umgås och mycket att prata om. Han bor i Norge nu för tiden. Jag blev lite förvånad när han sade vad han röstade på. Nu var det Norges miljöpari. När vi var ihop var det moderaterna. Han hade sagt upp sig från kontoret där han jobbade som ingengör och nu jobbade han som målare istället. Jag skrattade lite när han sade att det var skönt att jag inte ville kramas. Vi gick runt åbackarna. På en gammal trädstam såg vi en gul svamp. En man som gick förbi sade att det var en svavelticka. Att den bara levde ett år. 

 

 

Vi pratade och pratade. Tillslut var vi hungriga och gick till LA cafe. De serverar Thaimat och jag rekommerade deras Panang. Han tyckte jättemycket om den. Jag fick en hostattack för det var rätt starkt. Sen köpte han kaffe till oss och vi gick upp till fontänen. Vi hade roligt och skojade ihop. Tillslut gick jag hem till mig. 


Av tjejgrejer - 9 juli 2021 08:51

Surfade in på Interflora. Där såg jag att de börjat med något nytt. Eklusiva och lyxiga stora buketter skapade av en mästerflorist. Just nu har Johan Munter skapat väldigt vackra och romantiska buketter som går att köpa. Buketterna är underbara men kostar mycket. 1900 kr är snittprisen på blommorna. 

       

I en intervju hos Interflora säger Johan att han gillar att göra buketter i romantisk och mjuk stil. 

Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards