Alla inlägg under januari 2021

Av tjejgrejer - 13 januari 2021 08:39

Köpte denna tandkräm till reapris 10 kr hos Hemköp. Den smakar som en barntandkräm! Jättesöt. Inte gott enligt mig. För övrigt gör den väl sitt jobb. Ni ser lite av min socka också, haha! Jag bor i dem hela tiden hemma nu. De är från Cubus och är så sköna och varma. Klarade tvätt bra också. Inte helt billiga men jag kan rekommendera dem. 

Här är sockorna när de är nya.   

 

Av tjejgrejer - 12 januari 2021 16:00

Det finns inte så mycket kvar på rean hos dem men jag hittade några saker som var fina. Detta grytunderlägg är jättefint och passar även nu efter jul tycker jag. Det kostar 250 kr nu och kommer från Leaf & Berry. 

 

I samma kategori fanns snygga servetter. Dessa kostar 30 kr. 

 


 

Nu blickar jag fram mot våren och då passar denna välkända kanna fint in. Den är inte på rea och kostar 1299 kr. Kannan heter Paris karaff blue grace och rymmer 1 liter. 

 

Av tjejgrejer - 11 januari 2021 18:48

Kom på att jag inte skickat med alla chokladbitar i ett julpaket. Tog fram dem i skåpet och beundrade de vackra inslagna små pralinerna. Valrhona hade jag hört om förut. De andra var okända för mig. 

 

Var mest nyfiken på Valrhona chokladen. Trodde den skulle vara vit men den var ljusbrun och smakade himmelskt gott! Förstår att detta chokladmärke är så känt. 


De andra pralinerna såg ut så här undertill. 

 

Ni ser ju vad gott det låter! Nu prövade jag den röda. Den smakade ganska gott. Mörk choklad med mörkt crisp på och kolasås inuti. Efter att jag tuggat i mig den så tyckte jag att den inte direkt smakade bättre än någon pralin ur Paradisasken! 


Till sist så vecklade ut jag det gröna fina pappret till den sista chokladbiten. Den var riktigt god med en aning ljusare (mörk) choklad och gott kolacrisp. Det skulle vara någon slags pistach inuti men det smakade det inte riktigt. Fast en god smak på innehållet i alla fall som jag inte riktigt kan beskriva. 

 

Valrhona smakade klart överlägets bäst. Kan tänka mig att köpa av detta märke flera gånger (När jag känner mig rik....) Den gröna var god. Kanske köper jag den igen. Den röda - nej! 




Av tjejgrejer - 10 januari 2021 07:46

Fick den för ett tag sedan av en kompis. Tycker den är väldigt vacker både utan och med tänt ljus. Inte en stor fan av tända ljus men ibland är det trevligt, särskilt nu under vintern. 

 


Av tjejgrejer - 9 januari 2021 15:53

När jag åkte hem från Skåne så blev det långtråkigt så jag shoppade på Nellys rea. Min smartphones fel! Det blev lite dyrt men nu när kläderna kommit hem så är jag väldigt nöjd. Två Adidas Originals kläder. En jacka som jag som tur var kom i. Den fanns bara kvar i små storlekar men jag passar i 36 som tur är. Den var skön på också och bra med luva. Klassiska ränder. Kostade 699 kr och det finns kvar tre stycken i st 34 -36. 

 

Sen köpte jag en fin blå klänning som jag tänker ha i sommar. Packade inte upp den för den kom ju i en praktiskt plastpåse som skyddar mot damm. Denna finns fortfarande kvar på rean och kostar 227 kr. 

 

 


Av tjejgrejer - 9 januari 2021 15:42

Handlade på Coop på fredags förmiddag. Sen blir det ju så mycket folk på em. Det kanske bara är mitt Coop men de hade lättglögg från Blossa för 10 kr! Bra! Köpte två flaskor, orkar inte bära hem för mycket. Glöggälskaren som jag är. Sen hade de babyservetter för 10 kr. De är jättebra att ha hemma även om man inte har en baby! Jag använder de mest som snabbstädservetter. De luktar inte så starkt som en del städservetter. Visst, på vissa ytor behövs det städas med riktigt rengöringsmedel men på lätta ytor är det bra. 

Av tjejgrejer - 6 januari 2021 16:14

Nu har jag fått röd och sårig hud ovanpå mina handleder pga mycket tvättande. Man måste ha riktigt varmt vatten och tvål om viruset ska gå bort. Har kollat in bomullshandskar för att ha efter att smörjt in mig eller bara som de är när jag går ut. Så slipper jag tvätta händerna. Hittade några bra med långa skaft hos Apoteket Hjärtat som jag nog ska köpa. De finns i tre storlekar och kostar 40 kr för fem par. 

 



Sen ska jag köpa en riktigt bra kräm till händerna. Den heter Repair och har funnits länge. Den finns just nu hos Apoteket Kronan till nedsatt pris 108 kr för 100 g. 


 

Tills jag köpt den använder jag Body Shops handkräm som luktar jordgubb. Den går snabbt in i huden och lämnar inte kvar en kladdig yta. 


Nu till handsprit. Det finns ju handsprit som är återfuktande samtidigt. Det låter bra, har inte hittat någon än men finns nog på nätet. Fick ett kit med små handspritflaskor i julklapp. Den gula luktar inte alls gott. Vill inte använda den mera. Den rosa luktar gott och sött men för mycket om man ska äta direkt efteråt. Den blå luktar lagom mycket och stör inte när man ska fika. Den doftar lagom sött och inte kvalmigt. Det är aloe vera i dessa flaskor. De är från Merci Handy. 

  

#handsprit  #torrahänder 


Av tjejgrejer - 5 januari 2021 23:18

Hittade denna roliga bild när jag sökte på badbaljor. Just denna är lite större än en del andra men också dyrare. Den är vikbar. Finns hos Coolstuff för 1995 kr. 

 

Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards