Alla inlägg under januari 2021

Av tjejgrejer - 22 januari 2021 12:38

Den är rätt fet. Krämen går snabbt in i huden. Det som är fel med denna handkräm är att den luktar kvalmigt av någon slags ros. Därför använder jag den rätt sällan. Synd på en så bra kräm. 

 

Av tjejgrejer - 21 januari 2021 19:16

Imorgon börjar helgen och du som är medlem hos Hemköp kan fynda riktigt billiga varor denna vecka. T ex en bukett tulpaner. Bra gå bort present för 25 kr. 

 

De har Tuckex för 5 kr per paket. Max 5 paket per kund. Har haffat några originalkex innan de tog slut. 

 

Räkor hör ofta helgen till. Här stora räkor från Garant. De har ofta rätt bra mat. Man kan ju testa när det är billigt! 30 kr nu. 

 

Tycker Pringle chips är väldigt goda. Här kan man köpa två originalchips för 23 kr. 


 


Med Frasrost bröd kan man göra goda varma mackor i ugnen med smarriga pålägg på fredagskvällen. Lätt, gott och mättande! 12 kr för ett bröd. 

 


De har många fler erbjudanden. Ta en sväng förbi dem! 



Av tjejgrejer - 21 januari 2021 19:07

Gick in på Stadium idag. De hade en del rea kvar som det var halva priset på. Fyndläge. Lite svårt att hitta något snyggt i rätt storlek. Hittade denna snygga och väldigt sköna t-shirt för 99 kr. Väldigt glad för den. Väl hemma så tog jag på den och den är rätt tunn i tyget. Passar nog bättre till sommaren eller bara hemma. Myser i den nu framför värmefläkten. 

 

Av tjejgrejer - 21 januari 2021 18:13

Var där idag och såg att de hade handsprit med mjukmedel. Köpte en stor pumpflaska. Det var inte helt billigt, 75 kr. Men mina händer har blivit så torra av allt tvättande så det var bra att jag hittade det. Sen fick jag poäng på mitt Ica-kort också. 

 

Tidigare har jag beställt bomullsvantar och värktabletter hos dem. Tog medium i storlek och de passade min rätt långa fingrar perfekt. De flesta kvinnor har nog lite mindre händer än mig så gå ner en storlek. Vantarna var tunna, mjuka och sköna. Bra att de går upp långt på armen. Från Selefa. Finns i S, M och Large. 

 

Värktabletterna jag beställde heter Alvedon Novum och jag har använt dem många gånger. De går rätt snabbt ut i kroppen. Det man lätt glömmer är att de slutar värka snabbare också. De är lite dyrare men bra med "Treo-effekten" om man inte gillar smaken av Treo eller inte kan äta den av olika orsaker. 

 

Av tjejgrejer - 19 januari 2021 20:14

Skulle till en läkare idag för att kolla mina exem jag fått på armarna. Sov inte så mycket i natt så jag försökte trolla bort de mörka ringarna under ögonen. Det lyckades bra med en concealer från Bobbi Brown. Sen lade jag en foundation från Dior som jag glömt bort att den är så bra. Den är matt och rätt täckande. Den går väldigt lätt att stryka ut över huden fastän den är matt. Lätt att dosera. Ganska dryg. Resultatet blir väldigt bra. Matt hela dagen och sitter på utan några förbättringar heeela dagen. Luktar inget speciellt vilket är jättebra. En lite rolig detalj är att krämen kommer ur en stjärnformad öppning. Bra att en sminkprodukt verkligen håller vad de lovar på förpackningen. 

 

Sen målade jag på ett läppglans från Terrys kalender som färgen är väldigt fin på. Även denna produkt håller vad det lovar. När jag skulle jag bild på läpparna med min (hyfsat) nya mobil så krånglade den hela tiden. Har inte riktigt lärt mig kameran än. Efter ett tag blev jag arg och denna bild kom till, haha! 

 

Tillslut lyckades jag ta en bild och här ser läppglanset ljusare ut än vad det är irl. Har på mig en t-shirt från Helly Hansen. Det är en av de skönaste tröjorna jag har. Kan rekommendera deras kläder överhuvudtaget. 

 

Glanset ser mer cerise ut i verkligheten. Det stod shiny på hylsan och det var rätt! 

 

Sen promenerade jag till läkaren. Det var lätt snöfall och minus 1 grader. Rätt trevligt vinterväder. Doktorn sade att ju mer jag kliar på exemet ju värre blir det och det är en gammal sanning. Jag är äldre än doktorn så jag vet! Han tyckte jag skulle smörja in mig 3 ggr/dag med Cliniderm. När han sade att den inte går så snabbt in i huden så tyckte jag inte att det var bästa idén direkt men sade inget. Vet andra bra krämer. Fick Attarax utskrivet som skulle hjälpa mig att sluta klia. 


Sen gick jag till New Yorker. Åh, vad mycket snyggt de har! Lite folk i affären så jag gick omkring och myste och valde tre kläder. Sen var det så länge sedan jag provade kläder i city så jag gick in i provrummet med dörren inåt och kom knappt in. Tänkte vad dåligt det här var konstruerat då! Som tur var det ingen annan i närheten. Kläderna som jag valt passade inte riktigt den mage jag fick över jul. Den är inte katastrofstor men tajta kläder ser komiskt ut på mig. Väldigt billiga priser dock. 


Travade vidare till till Flying Tiger. Var på jakt efter några billiga pennor. Hittade snabbt några. Betalade en tia och stack iväg. Det började bli rätt mycket folk i city så jag ringde en äldre släkting som jag vet är så ensam nu under dessa Coronatider. Hon blev glad över att jag ville hälsa på och jag började trava hem till henne. Hon hade fått så fina orkidéer i julklapp och hon är bra att få dem att blomma. 

 

Gamla människor har också alltid några kopparkärl hemma. Jag också, är ganska gammal men jag lät mina vara kvar hos min särbo i skåne. Här är en fin kaffekanna som hon putsat upp. 

 

Vi vandrade runt i lägenheten och kom till denna fina klocka som hon sade att Signe, tror jag hon hette, hade haft hemma i sin paradvåning för länge sedan. 

 

Vi kollade in ett fint gammal skåp som kom från hennes mans släkt. 

 

Från 1814!! I allmogestil det också. Se på den fina nyckeln. 

 

Vidare till hyllan med alla foton på släktingar. Det hade kommit till några nya foton som jag nyfiket studerade. Efter ett tag hade vi inget kvar att prata om men hon var jätteglad att jag hälsat på och det var roligt att se hennes glädje. 


Jag gick vidare till ett arbetarcafé. Nu var det fortfarande runt middagstid så det var en del folk i den lilla lokalen. Sen gjorde jag två fel! Jag tog en god sub och hittade sen inte min handsprit i väskan så jag tog i mackan. Kall mat och inte handsprit..... jag måste bättra mig! I alla fall hade de fina muggar här. 

 

Messade en kompis i närheten men hon var upptagen så vi kunde inte ses. Jag travade hem i mina platta "uggs" stövlar. Inte så bra för ryggen men de har bra räfflad sula så man halkar inte. Från New Yorker. Nu till reapris 95 kr. Ganska trött i benen när jag kom hem. Jag rör inte på mig så mycket på vintern. Gick 6,5 km idag. 


Sen har jag varit och handlat på Hemköp också. Hittade en konstig Toblerone till priset av 10 kr. Det är fin choklad så jag haffade en. På em så provade jag den. Trodde den skulle var godare! Salta mandlar i. Tyckte ändå den var för söt! Men jag åt upp den ändå som den gormand jag är! 

   

Sen spelade jag mobilspel och lyssnade på youtube. En granne hälsade på ett tag och jag visade henne handkrämen från Bodyshop. Hon tyckte det luktade himmelskt om krämen, som fräscha sommarjordgubbar. Hon kunde inte sluta lukta på sina händer, det såg lite roligt ut men bra tips va! Tre kaffemuggar senare sitter jag nu och skriver detta inlägg. Hoppas du haft en bra tisdag!  




Av tjejgrejer - 17 januari 2021 15:34

Igår blev jag sötsugen och bakade några hallongrottor på det jag hade hemma. Det var faktiskt  roligt att baka. Sen blev det ju varmare och doftade kakor, trevligt! Hade färska hallon hemma som jag mosade ihop med strösocker. Två kakor med lite glögg i hallonen och två med lite kokos. 

 

Har aldrig gjort dessa enkla småkakor förut så jag visste inte vilken temp de skulle gräddas på. Satte ungen på 175 grader och hoppades på det bästa! Kakorna verkade inte bli färdiga så jag googlade på hur de skulle gräddas. Jo, 200 grader var det så jag ändrade. Sen gick det lite för snabbt men om man vill vara snäll mot mig så kan man säga att hallonsmeten karamelliserades! Kakorna blev fula men väldigt goda och knapriga. 

 

Gjorde kakorna i en form istället för en plåt. Väldigt bra att slippa diska plåten!  

Av tjejgrejer - 15 januari 2021 11:21

Idag är det sol och några minusgrader med lite snö på marken. Bra vinterväder! Igår gick jag till parken och såg då denna fina vinterstaty. En stor svan. Antagligen är den finare i mörkret men ni ser hur den ser ut nu. 

 

Av tjejgrejer - 14 januari 2021 23:11

........och fann två stycken nya, jippie! Började i min Terrykalender som jag inte öppnat alla luckor i för det svämmade över med skönhetsgrejor här hemma. Hade ganska många luckor kvar att öppna så det var lite tricky att gissa vilken lucka som en handkräm gömde sig i. Efter fyra luckor hittade jag den. Här är en bild på resten jag hittade i luckorna. Rengöringsvatten - det andra micellärvattnet som var i kalendern var jättebra så jag hoppas detta funkar lika bra. En fin läppfärg i en cool hylsa. Gillar verkligen färgen. Nedtonad cerise ton. Sen handkrämen och till sist en primer som heter hyaluronic - hydra primer, vad nu det betyder!? Har aldrig börjat använda primer men någon gång ska man väl börja! 

 

Har skönhetsgrejor utspritt över hela hemmet. I ett köksskåp hittade jag en ny jordgubbs handkräm från Body Shop. Blev jätteglad när jag äntligen fann den! Har ju skrivit om den förut så den behöver inte någon presentation men jag har alltid en tub hemma. 

Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards