Alla inlägg under december 2020

Av tjejgrejer - 12 december 2020 11:52

De hade så vackra och stora julgranskulor hos Newport. Kunde inte motstå dem. Svårt att välja bland alla. Turkos är en av mina favoritfärger så jag valde två lyxiga kulor i denna färg. De är sirligt dekorerade med tyg(!) glitter och pärlor. De dyraste julkulor jag köpt någon gång men blir så glad när jag beundrar dem i fönstret där jag hängt upp dem. Kostade 229 kr styck! De är stora och snurrar lätt och glittrar fint. När jag skulle lägga ut dem på insta så kom christmas balls upp som översättning, haha! Vid en bättre sökning så hette de christmas baubles. Kulorna är Newports mest exklusiva kollektion från anrika Kurt S. Adler. Varje hänge präglas av ett hantverk utöver det vanliga. Just denna kula heter Trinity ornamen elongated tearorp. 

 

Av tjejgrejer - 11 december 2020 09:43

Har möblerat om hemma i några dagar. Glömde min kalender! Igår öppnade jag flera luckor och hittade fina och bra produkter. Det var: mascara (jippie!) svart eyeliner (bra produkt men har flera redan) kompakt pressat rouge (roligt att pröva en ny färg) läppscrub (använder inte det, kan kanske ge bort den) läppstift i en cool hylsa (snygg färg som passar nu i jul) micellar vatten (har inte testat än alls, haha) rosolja (all over.....) 

 

Av tjejgrejer - 10 december 2020 15:28

Har handlat hos dem några gånger. De har mycket att välja på. Brukar hitta äldre VS-dofter där som jag gillar väldigt mycket. De har också många fina märken. Just nu får man dubbla poäng när man handlar. Nu shoppade jag två stycken Love Addict duschgel från just VS. De är inte billiga fast de är äldre nu, 200 kr st fick jag ge. När jag packade upp dem hade en flaska läckt lite. Ganska klantigt packat men det luktade ju gott om paketet! 

 

Av tjejgrejer - 9 december 2020 14:09

Gillar naturgodis väldigt mycket. Blev så glad för några veckor sedan när jag upptäckte att Ica börjat med färdigpackat godis i lagom små påsar. I min Ica affär kan man köpa folkets favoriter frystorkade jordgubbar i vit choklad, chokladdoppade cashewnötter och de där kokostopparna. Sen finns det ju också vanlig torkad frukt och nötter såklart. Köpte hem två påsar och sitter och myser framför datorn. På bild är en påse som finns på Ica Maxi. 


 

Av tjejgrejer - 8 december 2020 12:21

Budade hem denna snygga tröja i slutet av sommaren. Sen blev det stort problem med postgången. Efter mycket strul och mycket tålamod från henne (och mig) så kom tröjan äntligen hem till mig. Nu är det ju inte sommar längre och den är ljusgrön. Men jag tar fram den i vår igen. Den var i nyskick så jag är glad för köpet ändå. 

 

Av tjejgrejer - 7 december 2020 16:38

Drog till city idag igen kl 10.30 Som tur var det ganska lite folk där. Handlade sånt jag behövde och en julklapp till. Hittade underlakan hos Åhléns. Det satt fel skylt över lakanen och jag blev förvånad i kassan när det blev dyrare än jag trott. Kollade kvittot i smyg och såg att jag fått bredade lakan är de vanliga. Ja, ja, bättre större än för små, haha! Gick sedan till Newport och kollade in de fina julsakerna igen. Jag hade bestämt på förväg vad jag skulle välja. 

 

Köpte vackra grankulor till en släkting. Bad att få det inslaget och det blev så lyxigt. 

 




Av tjejgrejer - 5 december 2020 10:04

För ett ta sedan köpte jag en hyacint och en gullig kruka i vitt. Blev nyfiken på blomman när det stog att den skulle bli lila på etiketten. Har aldrig sett en lila hyacint. Blålila då eller!? När blomman började komma upp så såg man färgen. Ni ser ju att det inte är lila, haha! 

 

Sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde. Det var ett tag sen jag hade hyacinter hemma. Vattnade den inte som man skulle, så blomman torkade, haha! 


Som ni kanske såg så köpte jag ju ett fint fruktfat hos Hemköp. När jag lade ut det på Instagram valde jag ett filter som jag ofta anväder. Det heter Clarendon. Färgerna blir starkare och bilden skarpare. 

 


Har ofta buketter hemma, det är så trevligt och vackert med levande blommor. Här är närbilder på blommor i en bukett jag köpte för ett tag sedan. Rosen i buketten var gul. En färg som jag egentligen inte gillar. Men det kan vara roligt som omväxling att ha någon annan färg än sina favoriter som man alltid väljer annars. 

 

Liljor är väldigt fina. Här är en bild på en utslagen sådan. Iband när jag köper en bukett med knoppar så slår de inte ut. Blomexperten har varit igång igen!! Så nu köper jag bara blommor som börjat slå ut. Så kan de inte stoppa sig själv. 

 

Av tjejgrejer - 4 december 2020 09:45

Andra luckan i Terrys kalender. 

   

En hylsa med vit färg i utan glitter. Fattade inte om det var ett läppglans eller en ögonskugga. 


Lucka 3

   

Har aldrig användt varken serum eller CC-kräm. Det blir spännade att test denna lysterbas produkt. 


Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< December 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards