Alla inlägg under augusti 2019

Av tjejgrejer - 6 augusti 2019 04:48

Gjorde en beställning från Zalando. Upptäckte att svarta Nike Air Force var flera hundra kronor billigare på MAN än KVINNA. De kostar 764 kr på MAN. Storlekar från 38,5. 

 

Av tjejgrejer - 5 augusti 2019 18:35

 

Jag shoppade två fina Adidaströjor, ett Marc Jacobs armband i silver och en bh, ej med på bild. 

   

En kortärmad tröja som var vid i modellen. Tyvärr i något pikétyg i syntet. Inte skön på. Ska ha den ändå när det blir lite kallare med ett linne under. Den döljer min mage bra. 

   

En collegetröja som var skön på och passade min kropp bra. Väldigt bra köp. Gillar ränderna. 

   

Vacket blommönster på baksidan.

 

Så ett armband i silver som jag ska ge min dotter i present. Jag packade inte upp det så jag visar en bild från modegallerian istället.  


Av tjejgrejer - 4 augusti 2019 18:31

Har just lagt en order hos Kidsbrandstore. De har stor rea nu på många märken. De har fina märken som Ralph Lauren och Gant. Även Repaly och lite billigare märken. Just idag har de en rabattkod "extra15" som ger 15 % extra rabatt på rean. Happy shopping!! 

Av tjejgrejer - 4 augusti 2019 10:05

   

Den var skön på, inte så mycket syntet. Snygg logga. Har råkat köpt flera tröjor som var mycket syntet i så de var inte sköna på, åker av ganska snabbt. Denna tröja är oversize. Det var irriterande när jag var smal och fick hem en bylsig tröja men nu är det jättebra och döljer magen. 


Av tjejgrejer - 4 augusti 2019 08:40

.......en ny shop som heter Notiono. Skulle ha VS duschkräm och märke att det var svårt att hitta, även till bra pris. Det är väl inte popolärt längre. Det var lätt att beställa från denna shop och jag hittade bra dofter. 


Det var länge sen men nu har jag faktiskt beställt från Wish igen. Det är ju mycket dyrare numera men jag hoppas att jag slipper tullen. De har en rabattkod idag. Man får upp till 50 % på sin beställning med koden friends. Vilken rabatt fick jag då!? Hrm bara 10 % suck. Jag valde väl populära varor. Beställde ett skräp, en modeväska och en "hålla in" -body. Fick ta XXL i storlek. Lite pinsamt att beställa från Kina. Om jag beställer skor heter det "giant sizes" Haha! 


Av tjejgrejer - 3 augusti 2019 07:30

 

Det var fint väder igår. Turister och semesterglada människor. Varma vindar mot min hud. Först gick jag till Kicks. 

 

Där hittade jag ett jättfint koppar metall läppgloss på slutrea. Från Smashbox. Sen en mjölk duschkräm från Biotherm som inte var på rea. Tjejen i kassan var slarvig och jag fick betala fullpris 225 kr för läppglanset. Jag synade kvittot och gick tillbaka. Efter lite krångel med återköp så fick jag läppglanset för 79 kr, bra! Provade det hemma och blev hänförd av den fina kopparfärgen. Ett nytt favoritgloss i sminkväskan!

 

Sen var jag på en plats där man kan byta kläder gratis. Där hade jag turen att hitta ett herr Adidaslinne i gott skick. Jo jag har lämnat in kläder här ibland som är för små för mig. 

   

Sen besökte jag en liten boutique som säljer märkeskläder. De hade mycket av Ralph Lauren och Ida Sjöstedt. Märken som jag gillar och även märken som jag inte kände till. Jag kollde igenom nästan hela affären. En del snyggt fanns inte i min storlek kvar, suck. Tillslut köpte jag en väldigt snygg hoodie från Ralph Lauren. Lite nervös var jag när jag provade den men den satt bra på. Ägarinnan var väldigt trevlig mot mig. 

 

Sen gick jag til en kaffeaffär som också har gott té i lösvikt, chokladpraliner och italenska mandelskorpor. Där köpte jag Guteté och rabarber- och gräddté. Provde det sistnämnda téet hemma. Lite fadd i smaken. Kanske det inte är så populärt längre, haha!! Ja det var en lyckad shoppingtur. Det gick åt en del pengar men var såå roligt. 

Av tjejgrejer - 2 augusti 2019 03:22

 

I min sökande efter en rockstud väska så fann jag denna väska. Det är absolut den snyggaste Valentino väskan som jag sett. Men jag är inte beredd att betala det höga priset - 23 260 kr! Den finns hos Farfech om ni undrar. 


Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards