Direktlänk till inlägg 25 april 2024

Dagens horoskop torsdag

Av tjejgrejer - Torsdag 25 april 13:48

Vädur 


Du är målinriktat och envis. Du är en väldigt social person och nu går umgänget lätt. Du kommer uppnå ett mål idag eller imorgon. 


Oxen 


Du är en jordnära person. Som partner är du lojal men vill vara själv rätt ofta och bestäma över din egen tid. Din partner kommer att acceptera detta. 


Tvillingarna 


Du är intelligent och nyfiken. Idag blir det viss fraktion med din ev partner. Om du är singel ska du ha öppna ögon och ett öppet sinne har du redan. 


Kräftan 


Du är i en ny fas i livet och du kan både vinna och förlora några vänner. Kanske börjar du på ett nytt jobb eller utbildning. Försök att tagga ner i ditt förhållande, kväv inte din partner. 


Lejonet 


Du är en social och go and get it person. Om det uppstår någon konflikt idag så lös dem snabbt. Ge utrymme för din partner så visar han/hon upp nog nya sidor. 


Jungfrun 


Detta tecken är analytisk och noggrann. Passer t ex som programerare. Du börjar planera en resa. Har du inte råd får du resa i ditt inre. Du kommer att upptäcka mycket och få många fina minnen. 


Vågen 


Idag får du jobba lite mera på ditt förhållande. Är du singel har du chans att möta någon det blir seriöst med. Du gillar att vara med dina vänner men ibland vill de ha paus från dig. De kommer alltid tillbaka. 


Skorpionen


Är passionerad och känslosam innuti. Du måste öppna upp i din relation för att rädda den. Du behöver inte vara så hemlig inför din partner. Du uppnår mycket på jobbet/skolan idag och jobbar på i hög takt. 


Skytte 


Du vill ha frihet men kan inte komma någon nära om du ska vara helt fri. Idag tappar du fotfästet rejält. Det tar lång tid att komma tillbaka. 


Stenbocken


Du har en varm själ men är självständig. Idag känner du dig lite förvirrad. Kanske behöver du ge upp en plan som inte funkat på länge. Du kommer behöva dina nära vänner mera idag. 


Vattumannen 


Du är en fritänkande person men se upp så du inte drar för knäppa skämt. Du har höga förväntningar på din framtida partner. Dra ner lite på det annars dröjer det att träffa någon. 


Fiskarna 


Ni har en väldand medkänsla. Idag kan det bli problem i ditt förhållande. Lös det genom att planera en rolig, gemensam aktivitet. T ex en resa. Är du singel väntar en spännande dejt runt hörnet. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tjejgrejer - Lördag 4 maj 19:26

Idag var det fint väder så vi åkte på morgonen mot Öland. Det är rätt långt härifrån Norrköping. Via Söderköping, Valdemarsvik, Västervik, Gamleby, Mönstersås och sen Kalmar. När vi kom ut på Ölandsbron vart jag glad. Förknippar den med roliga stunde...

Av tjejgrejer - Lördag 4 maj 19:21

Vi åkte till södra Öland idag. Soligt och vindstilla. Vackert där. ...

Av tjejgrejer - Fredag 3 maj 18:16

Hon fyllde år och hade fest. När jag kom dit hade hon inte hunnit att göra tårtan. Hennes barn var närvarande också. De är vuxna nu. Jag hjälpte till med tårtan. Banan som fyllning och jordgubbar ovanpå. Mums! Vi åt mycket av tårtan och fick fyrkanti...

Av tjejgrejer - Fredag 3 maj 13:58


Denna bild är jag nöjd med. Det blev fint ljus i den. På Pixabay har några laddat ner den och flera har gillat den. Det värmer.    ...

Av tjejgrejer - Fredag 3 maj 13:53

Så skönt på balkongen nu. Strålande sol och lagom bris. Jag tog en lång dusch på fm. Redo för min sommarklänning. Tunna strumbyxor och min fina, blåa volangklänning. Drog ner till city och handlade en del nödvändiga saker. Ville ta en glass men det ä...

Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards