Direktlänk till inlägg 24 april 2024

Dagens horoskop

Av tjejgrejer - Onsdag 24 april 06:25

Vädur 


Idag går solen i moln och du behöver ta det lite lugnare. Du behöver inte ha tusen järn i elden varje dag. Idag kan du tänka på vad som är viktigt i ditt liv. 


Oxe 


Denna dag är det en händelse som retar upp dig till max. Försök hålla dig till konstruktiv kritik när lavan rinner över. Senare på kvällen kan du unna dig en tre rätters måltid. 


Tvillingarna 


Du är ditt bästa jag idag och allt kommer att flyta på. Du är som en bläckfisk och håller på med allt samtidigt. När du kommer hem på eftermiddagen härjar du runt i de sociala medierna. En kompis tipsar dig om en ny låt du blir besatt av 


Kräftan 


Du har svårt att öppna upp ditt skal men idag kommer en ny, trevlig person och river din barriär. Denna person kommer ha mycket betydelse för dig i framtiden. Annars är det tid att koncentrera sig på jobb/skola. 


Lejon 


Du blir bjuden på en fest i helgen och du kommer självklart gå dit för att underhålla de andra. Du är ett modelejon och du kommer se fab ut på festen. F ö tar du strategiskt viktiga steg i din karriär. En liten flört är på schemat också. 


Jungfru 


Idag känner du dig stabil och är på bra humör. Du gör inte mycket väsen av dig på jobbet men har kommit med ett par bar idéer vad gäller förbättringar i arbetssättet. Du har sinne på de små detaljerna och jobbar på noggrant. 


Vågen 


Du strösslar komplimanger omkring dig och får tillbaka mycket positiv energi. Idag går väljandet och bestämmandet med lätthet vilket du kan ha problem med annars. Efter jobbet går du med ett kompisgäng och ser en film eller på ett galleri. Du har också funderat på en ny hårfärg. 


Skorpionen 


Idag lyckas du manipulera en ovän så allt går din väg. De närmaste dagarna kommer du att möta en speciell person som du får en seriös relation med. Som partner eller bästa vän. Du funderar på att skaffa ett husdjur och lär dig precis allt om det. 


Skytte 


Idag kom ännu en groda ut din mun och du skäms som vanligt i fem minuter. Du gillar att prata om allting med folk och skaffar lätt vänner. Du tycker att livet går i samma spår hela tiden. Men snart kommer något fantastiskt att hända. 


Stenbock 


Idag får du extra pengar på ditt konto. Men se upp, de är förmodligen en felutbetalning! Du rensar bland dina märkeskläder i garderoben och tänker sälja några plagg som är i bra skick. Är du arbetslös får du chans till ett hyfsat bra jobb och jobbar du kan du avancera. 


Vattuman 


Ditt kärleksliv har varit rätt intetsägande sista tiden. Men nu dyker det upp en båda snygg och intressant person. På tvn bänkar du dig framför Vetenskapens Värld. Du drömmer om en spännande sommarsemester. 


Fisk 


Idag blir du jättearg men det går över snabbt och inget farligt händer. Du börjar lära känns en ny schysst och snäll person som du kan utveckla en givande vänskap med. På nätet kollar du resque hundar och är på vippen att adoptera en. 




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tjejgrejer - Söndag 5 maj 08:32

Vaknade tidigt. Kaffe såklart. Efter ett tag somnade jag om fast jag druckit kaffe. Hoppade upp sen ur sängen. Jag hade lagt mig med kläderna på. Lite kaffe igen. Nu var klockan faktiskt 8.00 och jag tyckte L skulle vakna. Nu är han bubblig och prata...

Av tjejgrejer - Lördag 4 maj 19:26

Idag var det fint väder så vi åkte på morgonen mot Öland. Det är rätt långt härifrån Norrköping. Via Söderköping, Valdemarsvik, Västervik, Gamleby, Mönstersås och sen Kalmar. När vi kom ut på Ölandsbron vart jag glad. Förknippar den med roliga stunde...

Av tjejgrejer - Lördag 4 maj 19:21

Vi åkte till södra Öland idag. Soligt och vindstilla. Vackert där. ...

Av tjejgrejer - Fredag 3 maj 18:16

Hon fyllde år och hade fest. När jag kom dit hade hon inte hunnit att göra tårtan. Hennes barn var närvarande också. De är vuxna nu. Jag hjälpte till med tårtan. Banan som fyllning och jordgubbar ovanpå. Mums! Vi åt mycket av tårtan och fick fyrkanti...

Av tjejgrejer - Fredag 3 maj 13:58


Denna bild är jag nöjd med. Det blev fint ljus i den. På Pixabay har några laddat ner den och flera har gillat den. Det värmer.    ...

Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards