Direktlänk till inlägg 26 april 2024

Helghoroskop

Av tjejgrejer - Fredag 26 april 05:38

Vädur 


Det kommer vara någon fest eller sammankomst som du gillar att vara på med dina vänner. Då glömmer du bort de problem du hade i veckan. Drick inte för mycket sprit bara. Kom ihåg att hela söndagen gå åt till en baksmälla då. Den charmiga väduren skapar lätt nya kontakter. Du kommer ägna en dag åt med givande tid med familj eller nära vänner. Fast du har många intressen vill du ha något nytt att göra. Det hittar du bakvägen denna helg. 


Oxe 


Det blir någon tillställning med köp- och sälj, loppis eller dyligt denna helg. Du deltar och tycker det är både trevligt och roligt. Du hittar en ny skatt till hemmet. Lite stilla flörtar till höger och vänster men det leder inte till något. Den här helgen blir rätt lugn och det passar dig. Du bokar in tid är en nära vän. 


Tvillingarna 


Du har många vänner och bekanta och det är full rulle denna helg också. På sociala medier uppstår en flört med någon du tycker är väligt intressant. På lördag har du extra roligt med dina bästa vänner och du är uppe i gasen, glittrar och skiner och är överallt samtidigt. En mindre bra vän gör något du ogillar men du kommer över det snart. 


Kräftan 


Du känner dig bubblig och ska träffa någon speciell i helgen. Kom ihåg lite kritiskt tänkand nu, din förra partner var inte bästa matchingen. Tyvärr. Annars är du mest för dig själv denna helg och känner innåt. Inspo finns på nätet. Du lyxar till det med god mat eller ett långt bad. 


Lejonet 


Du har lite dålig ekonomi efter senaste måndadens utsvävningar. Ditt självförtroende och karisma lyser igenom på bilderna av dig på sociala medier. Du får många likes. Du får vara hemma denna helg och ladda batterierna. En släkting behöve din hjälp med en sak. 


Jungfrun 


Du och din parter har bestämt att vara åtskilda denna helg. Du hittar på roliga saker med dina gamla vänner. Du är low key, kittet som håller ihop kompisgänget. Du funderar på hur du ska ta upp en sak med chefen på jobbet utan att denna ska ta illa upp. Kom ihåg att säga något bra till chefen nästa vecka, inte bara belysa problemen. 


Vågen 


Vågen är i sitt esse på helgen. Är det något ni gillar är det fest och att träffa folk. Både fredag och lördag blir det umgänge med olika kompisgäng. På söndag blir det film eller teater med den utvalda i livet. Som om det inte var nog hinner du ägna dig åt ett nytt intresse också. 


Skorpionen 


Du kan vara väldigt underhållande på en fest för du är ganska tokig men nu vill du bara vara hemma. Du skäms inte för att du är egen och tokig. Du har många andra bra kvalitéer. Hemma möblerar du om. Det blir bra och du kommer sitta i din vräkiga sammetsoffa och mysa. De vinröda mörläggningsgardinerna håller både insyn och ljus borta. Du är i balans i helgen och känner inte ens svartsjuka eller utömmande begär. 


Skytten 


Du har gjort av med nästan alla dina pengar och har inte råd att gå ut. En kompis kommer ringa på och ni har som alltid givande samtal. Du plockar fram din gitarr och spelar en egenkomponerad låt. Annars blir det mycket dataspel och mackaroner denna helg. Du har blivit lite småtjock och planerar ett gymbesök. Du kommer dock inte gå dit, allt rinner ut i sanden. 


Stenbocken 


Har ekonomin under kontroll men har inte lust att gå ut. Stenbocken trivs i sitt eget sällskap. Ibland gör detta tecken väldigt knäppa saker som kan passa på på fest eller underhålla vänner. Men för det mesta är stenbocken tråkig utåt sett. Du rorar dig själv med de gamla vanliga sakerna och trivs med det. Du köper god helgmat från delin. 


Vattumannen 


Denna helg åker du långt för att träffa en ev blivande partner. Du tror att denna person både är intelligent, vacker och har integritet. Du misstar dig! Efter den misslyckade träffen tar du dig ut i naturen och bara är för dig själv. 


Fisk 


Du umgås med nära och kära. Restaurangbesök. En jobbig granne ska alltid snacka med dig men du vet dennes tider så du kan för det mesta unvika honom. Du har fått en fabless för chips eller godis och blivit lite tjock. Du har svikit en bra vän men funderar inte på det så mycket. 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tjejgrejer - Måndag 6 maj 16:10


Jo nu är det ju så inne med den där gazelle dojjan från Adidas. Hittade den på barnavdelningen till bättre pris än på damavdelningen. Barnstorlekarna går till 40.Hos Zalando. Den kostar då ca 850 kr. Flera hundralappar dyrare på damavdelningen.   ...

Av tjejgrejer - Måndag 6 maj 14:36

Dagens middag - fisk i ugn och kokt potatis, så gott! Dagens väder - just nu uppehåll  Dagens godis - ska inte äta godis på en vecka men nallade lite av L:s godis Dagens hushållsarbete - inhandling av mat och tvätt  Dagens tv - partiledardeba...

Av tjejgrejer - Måndag 6 maj 10:37

I Mörbylånga hittade vi detta cafe. De hade en väldigt god tårta. Vi fick nybryggt kaffe. Vi satt i deras trädgård. Vad trevligt! Budapest tårta med hallon. ...

Av tjejgrejer - Måndag 6 maj 08:45

Här regnar det för fullt. Men det går bra att göra ärenden ändå. Inatt sov jag länge, ända till 07.20. L var uppe redan när jag stapplade upp. Nu diskar L en stor disk. Jag gör andra praktiska saker. Tar tag i det nu. Är på bra humör idag av någon an...

Av tjejgrejer - Söndag 5 maj 08:32

Vaknade tidigt. Kaffe såklart. Efter ett tag somnade jag om fast jag druckit kaffe. Hoppade upp sen ur sängen. Jag hade lagt mig med kläderna på. Lite kaffe igen. Nu var klockan faktiskt 8.00 och jag tyckte L skulle vakna. Nu är han bubblig och prata...

Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards