Direktlänk till inlägg 29 april 2024

Dagens horoskop

Av tjejgrejer - Måndag 29 april 16:53

Vädur 


Du brottas med allvarliga frågor gällande ditt liv. Lyssna på en kompis som har vettiga saker att säga. Kompisen kommer att stötta dig. Du kommer få mycket gjort på ditt jobb. 


Oxe 


Du fyller snart år och du har börjat planera din födelsedag. Du vet precis vilka som du ska bjuda. Du kommer göra en stor tårta för du gillar det. Det du inte riktigt har räknat med är att en del av dina besökare är matglada också. Bäst att göra två tårtor. 


Tvilling 


Du mår inte 100 och har hållt dig borta från sociala medier. Det är inte likt dig. Du känner dig sviken av vissa vänner. Komihåg att i utkanten av din vänkrets finns folk som bryr sig om dig. 


Kräfta 


Du får chans till ett nytt jobb på ett ställe där du kommer att trivas. Idag kommer dina ögon att tåras av en jobbig sak men det går över till imorgon. 


Lejon 


Du trivs inte så bra på det tillfälliga jobb du har. Du letar med ljus och lykta efter ett bättre arbete. Du hittar en lampa eller staty hos en flummig boho affär. Trots namnet har de lyxiga inredningssaker. 


Jungfru 


Allt flyter på, på jobbet. Det går bra att samarbeta både med chefen och dina jobbkompisar. Du jobbar mycket övertid nu men planera en semester i slutet av sommaren. 


Vågen 


Du är inne i en ambitiös period och lyckas bra på jobbet/skolan. Du blir trött av allt arbete så planera in något roligt att göra på helgen. Kolla ditt instragam, du har fått många likes på en oväntad bild. 


Skorpionen 


Du upplyser din partner om alla fel han/hon har. Blir du ändå förvånad när stämningen hemma blir purken!? Sen köper din partner ditt favoritgodis som du mumsar i dig. 


Skytten 


Du kör i samma spår på jobbet och börjar tröttna på det. Men du har dåligt självförtroende nu och vågar inte söka något annat. Komihåg att du tjänar rätt bra på det nuvande jobbet. 


Stenbocken 


Du har lagt dig till med en dålig vana - godis flera gånger i veckan. För tillfället har du ingen karaktär. Du borde tänka på att badsässongen är här snart. Boka in ett besök hos tandläkaren också. 


Vattumannen 


Du trivs hyfsat på jobbet. Du träffar många olika personer där och ibland blir det intressanta diskussioner. Du tycker själv att du är så intelligent. 


Fisk 


Du hoppar från tuva till tuva i kärleken och du riskerar att bli helt ensam. Tuffa till dig lite och ta datingen lite mera seriöst. Du är värd en vettig parner. Men undvik då stenbocken och väduren. 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tjejgrejer - Onsdag 15 maj 12:09

Här en klänning i 40-tals stil. Den kommer från Pieces och kostar 399 kr. Den finns i flera färger.     En trendig skjortklänning som passar till allt. Från ONLY för 429 kr.   Kort klänning i stark färg från ONLY. Finns i grönt också och ...

Av tjejgrejer - Onsdag 15 maj 11:18

Vi gick på piren. Fotade två stora båtar som låg i ytterhamnen. Sen ett svanpar som oroligt iakttog oss fast vi var långt ifrån. Det glittrade så fint i vattnet. ...

Av tjejgrejer - Onsdag 15 maj 04:02

Dagens morgon - kråkorna och fiskmåsarna tävlar om att låta mest..... Dagen frulle - inte dags än, äter inte på natten Dagens träd - rosa körsbärsträd Dagens film - Top Gun nu igen  Dagens dricka - Fanta "low calorie" Haha! Den är inte god ...

Av tjejgrejer - Onsdag 15 maj 03:35

Gick upp & L var vaken i mörkret. Jag fick koka kaffe. Sen började fåglarna truddelutta. Det låter vackert. L sade att det varit bus på gatan inatt. Jag måste ha sovit då. Nu på natten är det rätt svalt. Skönt efter en lång, het dag.  ...

Av tjejgrejer - Tisdag 14 maj 15:17

Det var 5 getingar på balkongen som tog över. L tog muggen med kaffe och nejlika och hade lite varmt vatten i. Sen hade han ättika i ett glas. Dessutom lite torrt snabbkaffe i ett glas. Med denna armada lyckades vi skrämma bort dem. Det ska gå med ta...

Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards