Alla inlägg den 7 augusti 2021

Av tjejgrejer - 7 augusti 2021 09:45

Läser Käftsmällens blogg ibland och skrattar. De kommer ju också från Norrköping. Ibland kikar jag in på den där mötesplatsen som de går till. Har rätt länge försökt att räkna ut vem som är huvudpersonen på deras blogg. På bloggen är han ganska stöddig och påstår att han är väldigt intelligent. Tillslut fattade jag vem det var. Jag frågade honom och han log. Irl är han trevlig och snäll. Lättpratad. 


Av en slump kom jag på att Kaela bodde i samma kvarter som mig. Helt plötsligt en dag flörtade hennes man med mig! Blev rätt överraskad. Tyckte det var så pinsamt så jag ignorerade det. Sen har han inte försökt igen. 


Hörde ett rykte att Make Up Store hade gått i konkurs. Men det verkar inte så. Butikerna finns kvar än. 


En kompis som är 60 år gick till Lidl i sina myskläder och osminkad. När hon kom ut därifrån så kom en yngre man fram till henne. Han var väldigt nervös, darrade och rabblade ur sig snabbt att han ville dejta henne, bjuda på restaurang, vilket sex det skulle ha, att de skulle vara särbo, vad han jobbade med och lite till. Allt på en gång sådär bara. Han ville ha hennes mobilnr men hon sade att hon ville ha hans istället. Han skrev ner det och erbjöd henne skuts hem. Hon avbjöd det. Hon blev chockad. Väl hemma så tyckte hon det var roligt med uppmärksamheten men ringde inte upp honom sen. 


Om ni inte sett det redan så jag jag säga att kaffepriset kommer gå upp pga frost i Brasilien. 


Av tjejgrejer - 7 augusti 2021 09:11

Matsmart har gjort sig kända för att ha väldigt billig mat. Det står inte så mycket om att det faktiskt är mest gammal mat med utgångna datum. Har kompisar som handlar där. Jag kollade in sajten och då stog det att man måste handla för 700 kr för att få fri frakt. Nu har de visst sänkt gränsen till 500 kr. Det blir mycket gammal mat det!! Torrvaror spelar ju inte så stor roll, det kanske smakar mindre bara. Sen har de ganska mycket som inte är mat. Tvålar, underkläder, doftljus och liknande. Gick igenom sajten nu i morse och fick fram ett enda riktigt bra fynd på sidan. Det är en långärmad tröja i merinoull från Pierre Robert. Det är 73% rabbatt på den och kostar nu endast 149 kr.  


 

Annars kan man ju handla gammalt godis när som helst hos Ö&B väldigt billigt. 


Senaste tiden så har många kända bloggare lagt en stor beställning hos Matsmart och skriver hur otroligt nöjda de är med allt de fått. Det är såklart betalda samarbeten. Har svårt att tänka mig att de annars köper gammal mat. Mina kompisar som handlar där har socialbidrag och garantipension. 



Av tjejgrejer - 7 augusti 2021 08:39

På morgonen var jag seg och ville inte träffa någon. Men vädret var fint och efter en dusch och lite fint smink på så drog jag ner till city. Det ända som inte var fint var mitt trassliga hår efter duschen. Det går inte att kamma när det är blött helt enkelt så jag struntade i det. Skrattade när jag kom hem igen och råkade titta mig i spegeln.


Gick förbi ett skyltfönster som var roligt skyltat med färgglada ballonger. 

 

Sen tog jag en bild på ingången till Spiralens varuhus. Vi som bor här i staden tycker inte att det är något konsigt att huset heter Spiralen. Det har det alltid gjort och namnet är taget från en fin staty som finns avbildad på bilden nedanför. Alltid när det kommer någon långväga kompis så råskrattar den åt namnet och undrar med ett flin var Kondomen ligger. Jämt samma skämt!! Suck! Så otroligt roligt är det väl inte. 

 

Sen hittade jag mina kompisar. Vet var de brukar hänga. (Nej det är inte A-laget, haha!) Idag bestämde vi oss för att skippa ett cafébesök för det är så dyrt i centrum. Det vär du fint väder så vi satt ute på en bänk och snackade och kollade in folk. Trevligt. Inga bilder på dem, de är inga linslusar!  Sen handlade jag sommarmat på Ica. Alltså fil, juice och lite annat. Missade sen precis spårvagnen hem men hann precis med en lokalbuss som också går förbi nära mitt hem. Köpte två goda bullar i caféet i mitt hus. De hade gått ner 10 kr i pris, vad bra! Hemma kopplade jag av med gott fika och surfande. Här bilder på fina tårtor från cafét. 

   


Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards