Alla inlägg under augusti 2021

Av tjejgrejer - 10 augusti 2021 15:02

När jag var 20 så duschade jag varje kväll och tvättade håret noga. Var alltid fräsch på mitt jobb och fin i håret. Tyvärr hade jag stora problem med väldigt torra fötter. Hade självsprickor som gjorde ont när jag gick. Smörjde ofta in dem med olika feta krämer. Inget hjälpte. Så här hade jag det i flera år. Helt plötsligt en dag kom jag på idén att försöka duscha lite mindre. Jag duschade varannan dag istället. Långsamt började mina fötter bli bättre. Efter några månader var de helt läkta. Slutade att smörja in mig men fötterna var fina ändå. 

Av tjejgrejer - 10 augusti 2021 12:40

Tog en sidobild på kaktusplanteringen. Årets motiv var inte så snyggt avbildat så jag skippade att fota det. 

 

Av tjejgrejer - 9 augusti 2021 14:33

En snygg tjej på en blogg hade sminkat sig så fint. Även om jag aldrig kommer att kunna se ut som henne så ville jag ha samma produkter som hon användt. Särskilt läppstiftet. Hade aldrig köpt ett nude läppstift förut. Tänkte på det i några dagar och sen klickade jag hem det från Bangerhead. Det är ett MAC frost läppstift. Färgen heter pink power. Det kostade 200 kr. Fri frakt och kom snabbt hem i brevlådan. Färgen såg lite trist ut på stiftet men wow vad fint det blev på läpparna! Det skimrade lite och var kallt persikorosa. Passar jättebra till vardags. Det är mycket pigment i, känns skönt på läpparna och luktar inget. 

 

Ni ser hur frissigt mitt hår ser ut. Ändå har jag kammat mig på bilden. Det har hänt något konstigt med håret det senaste året. Har alltid haft spikrakt hår. Nu har jag börjat få lockigt hår! Halva håret nedtill är vissa dagar riktigt lockigt. Fattar inte varför men det är ju lite roligt att ändra frisyr utan att gå på ett dyrt besök hos en frisör. 



Av tjejgrejer - 9 augusti 2021 10:32

Går ofta förbi Strömsparken när jag ska till city. Det är en vacker och rolig park uppdelad på delar. Längst ner har de i år placerat två jättestora stolar. Barnen gillar att klättra upp i dem. 

 

Sen gick jag över till andra delen med vattenfallen. Därifrån har man utsikt mot ett gammalt vackert hus med fina små balkonger. 

 

Sen fotade jag ån. Den är vacker och gullig med alla små fall. 

   

Av tjejgrejer - 8 augusti 2021 09:31

Lyssnar mycket på popmusik på Youtube och då är det omöjligt att inte råka på någon låt med Ariana Grande. Hon sjunger väldigt bra så det är trevligt att lyssna på hennes låtar. Har sökt info på nätet om henne. I Usa har de strött superlativer över henne och jämfört henne med Mariah Carey. Tyckte det var lite överdrivet. Visst kan Ariana sjunga väldigt höga toner men har lite tunnare röst än Mariah. Nyligen fick jag upp en video där Ariana sjunder live med The Weeknd. Ariana kommer in på scenen i en snygg långklänning och höga klackar såklart. Hon är ju så liten. Sen börjar hon sjunga och det låter jättebra. Hon har helt ren röst och prickar tonerna perfekt. Det syns att hon och Weeknd är vana att framträda. De wailar men lagom mycket. Nu har jag förstått hennes storhet. Det är underbart att lyssna på Arians röst live. Här är videon där hon sjunger fantastiskt. 

Av tjejgrejer - 8 augusti 2021 09:16

Tycker liljor är så vackra och hittade en mindre bukett vita och rosa liljor för 40 kr hos Ica tidigare i veckan. De har stått sig bra och jag har beundrat de vackra, stora blommorna varje dag. Sedan har de spridit en god lukt i hela lägenheten. 

 

Av tjejgrejer - 7 augusti 2021 09:45

Läser Käftsmällens blogg ibland och skrattar. De kommer ju också från Norrköping. Ibland kikar jag in på den där mötesplatsen som de går till. Har rätt länge försökt att räkna ut vem som är huvudpersonen på deras blogg. På bloggen är han ganska stöddig och påstår att han är väldigt intelligent. Tillslut fattade jag vem det var. Jag frågade honom och han log. Irl är han trevlig och snäll. Lättpratad. 


Av en slump kom jag på att Kaela bodde i samma kvarter som mig. Helt plötsligt en dag flörtade hennes man med mig! Blev rätt överraskad. Tyckte det var så pinsamt så jag ignorerade det. Sen har han inte försökt igen. 


Hörde ett rykte att Make Up Store hade gått i konkurs. Men det verkar inte så. Butikerna finns kvar än. 


En kompis som är 60 år gick till Lidl i sina myskläder och osminkad. När hon kom ut därifrån så kom en yngre man fram till henne. Han var väldigt nervös, darrade och rabblade ur sig snabbt att han ville dejta henne, bjuda på restaurang, vilket sex det skulle ha, att de skulle vara särbo, vad han jobbade med och lite till. Allt på en gång sådär bara. Han ville ha hennes mobilnr men hon sade att hon ville ha hans istället. Han skrev ner det och erbjöd henne skuts hem. Hon avbjöd det. Hon blev chockad. Väl hemma så tyckte hon det var roligt med uppmärksamheten men ringde inte upp honom sen. 


Om ni inte sett det redan så jag jag säga att kaffepriset kommer gå upp pga frost i Brasilien. 


Av tjejgrejer - 7 augusti 2021 09:11

Matsmart har gjort sig kända för att ha väldigt billig mat. Det står inte så mycket om att det faktiskt är mest gammal mat med utgångna datum. Har kompisar som handlar där. Jag kollade in sajten och då stog det att man måste handla för 700 kr för att få fri frakt. Nu har de visst sänkt gränsen till 500 kr. Det blir mycket gammal mat det!! Torrvaror spelar ju inte så stor roll, det kanske smakar mindre bara. Sen har de ganska mycket som inte är mat. Tvålar, underkläder, doftljus och liknande. Gick igenom sajten nu i morse och fick fram ett enda riktigt bra fynd på sidan. Det är en långärmad tröja i merinoull från Pierre Robert. Det är 73% rabbatt på den och kostar nu endast 149 kr.  


 

Annars kan man ju handla gammalt godis när som helst hos Ö&B väldigt billigt. 


Senaste tiden så har många kända bloggare lagt en stor beställning hos Matsmart och skriver hur otroligt nöjda de är med allt de fått. Det är såklart betalda samarbeten. Har svårt att tänka mig att de annars köper gammal mat. Mina kompisar som handlar där har socialbidrag och garantipension. 



Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards