Alla inlägg under januari 2020

Av tjejgrejer - 15 januari 2020 10:03

Min man röker som en borstbindare! Han har haft perider han försökt sluta med varierande resultat. En medicin var väldigt bra. Den tog bort röksugen helt. Den heter Champix. En bekant till mig lyckade sluta med denna medicin. Om man ska sluta röka helt måste man vara väldigt motiverad. 

Av tjejgrejer - 14 januari 2020 11:58

 

Hos Team Sportia. Det var så långa köer hos Stadium så vi gick dit istället. Hade faktiskt aldrig varit inne där. Blev positivt överaskad. Mycket att välja på i den stora affären. Fyndade jackan ovanför till halva priset. Den är så skön. Sen köpte jag ett par nikebyxor till vanligt pris. 


Bild från Nelly.  

Av tjejgrejer - 14 januari 2020 04:08

Om du gjort chokladbollar. Rulle dem i kockosflingor istället för pärlsocker. Då biir det både nyttigare och inte så jolmigt sött att äta. 


När du matar en häst. Håll alltid fingrarna ihop. Annars kan hästen missta ett finger för en liten morot och tugga av ditt finger. De har väldigt starkt bett. Sen ska du inte ge saffransbröd till en häst. De tål inte det. 


När du hälsar på en katt ska du inte gå fram till katten och börja klappa hur som helst. Vänta tills katten kommer fram till dig med hög svans, jamar och puffar med huvet mot ditt ben. Då kan du klappa den. Om katten håller sig undna är den inte social eller trött på att bli klappad jämt. 


Om du är trevlig mot andra människor så blir de ofta trevliga tillbaka. Ok det här funkar ju inte alltid men det är tänkvärt ändå. Ge komplimanger lite oftare också, vi är ju så dåliga på det i det här landet. 


Om du mår dåligt att titta på nyheterna, så sluta helt enkelt! Om du ändå vill kolla lite nyheter så välj internetsidor istället för långa plågsamma tvprogram. Då kan du snabbt scrolla förbi de jobbiga nyheterna. 


På krogen kan du välja att dricka direkt ur en flaska istället för att bartendern häller upp i ett glas. Det är lätt att hålla tummen över öppningen och därmed hindra att någon lägger droger i din flaska. 


Av tjejgrejer - 13 januari 2020 05:48

 

Skinande, pliserad klänning som jag har lust att köpa själv. Kostar 299 kr och tillhör NLY Eve serien. 

 

Praktiska och snygga stövlar med klack, 359 kr från NLY. 

 

Adidas tracktop med trumetärmar. Snyggt men opraktiskt, haha! 424 kr. 

 

Tunna adidasstrumpor, billigt, 65 kr. 

 

Supertajta jeans från Levis 549 kr. 

 

Gullig mössa i nudefärg. Kostar 69 kr från NLY. 


Av tjejgrejer - 10 januari 2020 20:45

 


Av tjejgrejer - 10 januari 2020 05:18

 

Lite sent att prata om detta men.............fick en vaniljhandkräm från Bodyshop. Sminkkit för ögonen från Lancome, ett smycke med min månadssten och mitt stjärntecken, en handmask och ett presentkort till H&M. Ok, fick lite mera julklappar men orkade inte fota dem. Väldigt bra julklappar. 


Av tjejgrejer - 8 januari 2020 12:25

Jag gillar inte riktigt att träna. Är lat. Gillar mest prommenader och att gå i trappor. Men jag tycker det är ganska roligt att gå till ett gym. Det kan vara ganska jobbigt att gå dit om man inte är van. Tänk då på att det har varit många nybörjare under åren på gymet så personalen är nog van. Det är ju väldigt dyrt med ett årskort. Jämför gymen i din stad innan du köper. Själv tog jag ett prova på - månadskort. Trodde jag skulle gå ofta men det blev bara tre gånger. Lite berodde det på att gymet ligger rätt långt från min bostad. Jag kollade upp gymets olika erbjudande. Nu ska jag nog ta ett klipp- 10 kort. Min styvfar gör så och växlar mellan olika gym för att träna olika saker. Ett tips till nybörjare är att gå när det inte är så mycket folk där. Du lär dig snart vilka tider som gäller på ditt gym. Du behöver inte köpa en massa dyra och matchande träningskläder. Jag gick på ett fint gym och det var rätt många där som var avslappnat klädda. Du får ofta en instruktionstimme med en personal även om du bara köper ett månadskort. Kom ihåg att personalen gärna vill att du ska börja hos dem så de är alltid trevliga. Det var ingen av de andra som gick där som skrattade åt mig när jag var bortkommen och inte riktigt förstod mig på redskapen. Testa gym! Det kanske är något för dig ändå. Det kan bli väldigt billigt om man går till ett enklare gym. T ex har Sats i våran stad träning för 250 kr per månad. Friskis och Svettis har också väldigt bra priser och man kan få så de drar avgiften varje månad istället för att betala en stor klumpsumma.  

Av tjejgrejer - 7 januari 2020 06:39

Jag brukar alldrig spela på odsett och är inte intresserad av sport. Min man och jag var på Jägersro travbana för några år sen. Vi skulle fylla i spelkupongen och stod framför oddsskylten. Jag tänkte att höga odds måste ju vara bra och valde bara sådana hästar. Visade min kupong för min man och han började asgarva. Suck! Han förklarade hur oddsett funkatde. Jag blev ändå rätt sur så jag behöll mina hästar. MIn man skakade på huvudet. Sen var det jättefestligt när hästarna sprang på upploppet. Vilken fart och energi. Folk ropade och hejade. Hästarna flög förbi på mållinjen. Jag hade tagit plats på mina hästar, alltså jag kunde vinna lite även om hästen sprang in på andra eller tredje plats. Några av mina hästar sprang faktist in på bra plats så min man blev lite impad, haha! Totalt sett så vann jag inte så mycket för jag hade helt enkelt inte satsat så mycket. 

Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards