Alla inlägg den 3 februari 2020

Av tjejgrejer - 3 februari 2020 18:31

 

Creightons hallon- & granatäpple tvål luktar väldigt gott och fräscht av hallon. Man blir inte torr av den. 

 

Denna Dovetvål luktar faktiskt inte så jobbigt som den brukar. Man kan nästan säga att den luktar gott. Den är väldigt bra på att fukta huden. 

 

Sen köpte jag Respons Argan shampoo. Den luktade inte så kvalmigt som honungsvarianten. Håret blev mjukt, fint och lättkammat. 


Bilder från Apotea, Pinterest och Fruugo. 

Av tjejgrejer - 3 februari 2020 15:02

Vi besökte detta stora och fina varuhus för några dagar sen. Det finns många märkesaffärer här men även billigare shoppar. Stort parkeringshus under varuhuset. Det är i flera våningar med rulltrappor och hiss emellan. Just rulltrapporna gick sönder i en timme. Min man som är äldre hade svårt att gå i trapporna. Hissen funkde inte heller då. Vi shoppade på Magazin som är samma som det som ligger på ströget. De har väldigt mycket att välja mellan. På klädsidan mest danska designers. En del som man inte känner igen. Sen drog vi till H&M. Det var ju lite korkat. För det finns ju hemma och man får lägga på 1,5 på priset. Men vi handlade en del där ändå, haha! Monki hade roligt skyltfönster och en stor affär. Vi var inne i Guess affär och fyndade till halva priset. Sen åt vi på Dalle Valle. De hade en väldigt stor buffé för 79 dkr. Drickat kostade 50 kr, suck. Det enda som är billigt att dricka i DK är öl. Det mesta smakade gott på buffén. Top tre var den färska anannasen, birkneswienerbrödet och kyckling- och olivpizzan. Det enda dåliga med centret är att det knappt finns några soffor att vila sig i. Bara utanför toaletterna på plan två fanns det sittplatser. Det är praktiskt att åka hit med bil. Det ligger rätt snart efter bron. Billigast är om man tar dagstur över Öresundsbron. Det gäller på helgen. Tänk på att danska affärer håller stängt på söndagar. Man kan ta tunnelbanan från centrum mot flygplatsen så kommer man också till Fields. Vårat besök gick på omkring 4000 kr. Vi blev lite förvånade över att det gick åt så mycket pengar men bara bensin till Köbenhavn gick ju på en del. 

Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards