Alla inlägg den 22 september 2021

Av tjejgrejer - 22 september 2021 04:14

Efter att ha flängt runt i landet i ett galet tempo för att klara livhanken så är jag äntligen hemma i min lilla lägenhet. Min man är här och det är bra. Har varit i Stockholm, Umeå, Skåne och Linköping. Åhléns city i Stockholm. Haha, där kan jag bo! Nästan allt är bra med detta ställe. Trevligt fik. Lyxiga märken på första planet. Bra saker att ha i resten av varuhuset. Trevligt. Hemköp i källaren. Alltså här blir man avundjuk på folket i huvudstaden. Stor affär med väldigt mycket mat som är så god. Gigantiskt deli och fyra diskar med buffé man kan ta i en matlåda. Olika varje dag. Om man fyller en matlåda kostar det ca 80 kr. Väldigt vällagad mat. 


Var en tur till Gamla stan. Trevligt här också. Fast väldigt mycket turister. Bra iofser. "Gömmer" mig bland dem. Fast känner mig självlysande. Sen blev jag efterlyst av mina släktingar. Första gången jag blev det. Kändes lite underligt. Jag kan faktiskt ta vara på mig själv. Har tagit en del smart beslut och sen, ja ärligt en del korkade sådana. Man måste lita mycket på sin magkänsla när man är lyst och många vill en illa. Men detta med att jag var efterlyst var ju mest komiskt! Polisen hade ju inte tid med mig helt enkelt. De hade värre saker att ta hand om. Säger ju en del om läget i Sverige idag. Såå trött på alla människor som ler stort och vill att jag ska råka ut för något hemskt. Man har inte så många vänner när livet är hårt och dåligt. 


Det har hänt så mycket, vet inte var jag ska börja och sen sluta. Ja, ja.......igår var jag en sväng till LA cafe här i min hemby. Det är ett fik som ligger vid Norr Tull. Thailändaren som har den lagar god mat. Både svensk och thai. Köpte kaffe och slog mig ner. Fotade en rolig kryddburk som kan illustrera hotet mot mig, haha! 

 

Ägarinnan tyckte att jag satt för länge. När man är "hemlös" så blir man väldigt trött och är paria nästan överallt. Vill bara sitta ner och ta det lungt en timme eller så. Men efter 40 minuter så ställde hon sig vid bordet och gjorde sura djud. Jag fattade att jag måste chappa. Det förstod jag eg innan men jag var för trött. Det här med att folk tycker att Thailändare alltid ler och är snälla. Det tycker jag ju inte förståss. De kan visst visa missnöje. Men de gör det på sånt sätt så man inte blir rädd. 


Drog iväg till Ica, fikade där. Juice nu, magen blir kajko till slut. Gick iväg innan det blev pinsamt. Ner till stan och hamnade på Nelins café. De har de där Norrköpingsbullarna med socker på. Köpte två att ta hem och sen en kaffe (igen) och satt ner i deras fina café. De har så flotta lampor här! Resten av fiket går i någonslags modern 70-tals stil. Det hade de kunnat skippa. Det räkte ju då! 

 

Wifit där funkade inte heller, haha! Hemma så mumsade jag och mannen i mig bullarna. De smakade smör och allt, jättegott. Fast de lyxiga bullarna kostade skjortan. 


Skönt att sitta hemma nu och slippa det lysande parialivet i olika städer. Billigt kaffe och 3% mjölk. Snabbt internet som funkar för det mesta. Kunna ta en dusch utan att betala för ett dyrt hotellrum. 


Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards