Alla inlägg den 30 juni 2024

Av tjejgrejer - Söndag 30 juni 16:45

En liten brorson fyllde år. Jag hade köpte ett par riktiga solglasögon till honom. Duschade och tog på en fin klänning innan min plastpappa hämtade mig utanför huset. Det var tur, det hällregnade. När vi kom ut till deras villa hade redan en av mina andra bröder kommit. Släktträff! Glada miner när vi möttes i hallen. 


Det blev paketöppning direkt. Lilla killen fick ett flygplan som de monterade ihop och han sköt iväg den så den råkade komma fort på mig. Men jag tyckte mest det var festligt. Sen smått lego. Mina solglasögon gillade han som tur var. Fick övertyga släktingarna att det var riktiga solglasögon som tål UV-strålning. Hans syster fick ett stort dockskåp. Vi pratade en del och sen var det dags för tårtkalas. 


De hade gjort flera fina tårtor. En Pokemontårta till barnen som satt som tända ljus på kortsidan. Det var också en kladdkaketårta med mandlar på, en cheesecake med jordgubbar (söta) en slags stor gul och gyllenbrun ostkaka. Jag tog först jordgubbstårtan. Den var riktigt god. Kaffe till såklart. Det var uppsluppen stämning och vi pratade som tur var inte om allvarliga saker. Ostkakan stod på tur sedan. Den var god också. Inte som vanlig ostkaka, inte så grynig. Tillsist tog jag efter att ha tänk länge, en bit till av jorgubbscheesecaken. Mätt nu, haha! Vi satt alla och småpratade med maten framma. 


Tillslut började de andra plock av. Jag blev lite rastlös och visst inte vem jag skulle prata med. Kolla min mobil. Hade fått ett mess från min dotter som jag svarade på. Surfade lite på mobilen. Då kom min plastpappa och undrade om vi kunde åka hem nu. Jag sade ja. Vi gick runt och sade hejdå till alla, en del kramar delades ut. Vi sprang i regnet till bilen. 


Faktiskt skönt att vara hemma nu. Har längtat en del efter L. 

Presentation

Fråga mig

214 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Annat

Annat

Flag Counter


Ovido - Quiz & Flashcards